Ceny mogą ulec zmianie!!!
Oferta dotyczy minimum dla 10 osób
Jedno danie ciepłe czyli obiad (zupa+drugie danie ,dwa mięsa na osobę) + 5 przystawek + 2 sałatki = 110 zł od osoby
Dwa dania ciepłe + 6 przystawek+ 2 sałatki = 130 zł od osoby
Trzy dania ciepłe +7 przystawek + 2 sałatki = 150zł od osoby
Cztery dania ciepłe +8 przystawek+ 2 sałatki= 170zł od osoby
Pięć dań ciepłych +8 przystawek + 2 sałatki = 190zł od osoby
Ceny od osoby – komunie 160zł !!!
Płatne dodatkowo ciasto 10 zł od osoby(150 g) i owoce 15 zł od osoby(150g).
Obsługa kelnerska , cateringowa dodatkowo płatna w zależności od zamówienia i ilości godzin.
Dowóz dodatkowo płatny w zależności od zamówienia oraz miejsca dostawy.
Obiad
Zupa (jedna do wyboru)
– Rosół z makaronem
– Pieczarkowa z grzankami lub makaronem
– Krem z zielonych warzyw
– Krem z dyni z prażonymi migdałami * 2zł dopłata od osoby
– Bulion z kołdunami i warzywnym julienne * 3zł dopłata od osoby
lub inna zupa z drugiego menu …
Mięsa (cztery rodzaje do wyboru, dwa mięsa na osobę)
– Tradycyjny kotlet schabowy
– Kieszeń ze schabu z pieczarką i serem
– Stek wieprzowy z warzywami lub cebulką
– Zraz wieprzowy w sosie własnym
– Kotlet mielony lub z pieczarką
– Kolet de volaille (masło, natka pietruszki)
– Filet drobiowy z ananasem i serem
– Roladka drobiowa z szynką i serem
– Zawijas drobiowy ze szpinakiem i serem
– Roladka drobiowa z brokułami i serem
– Bryzol drobiowy w jajku
Lub inne mięsa z drugiego menu…?
Dodatki do wyboru (dwa rodzaje)
– Ziemniaki z koperkiem
– Ryż z warzywami
– Kluski półfrancuskie
-kluski śląskie
-kopytka
-Ziemniaki pieczone
– frytki
– Kasza +sos
Surówki (trzy do wyboru powyżej 30 osób)
– z kapusty białej
– z kapusty czerwonej
– z kapusty pekińskiej
– z marchewki i jabłka
– z pora i jabłka
– buraczki tradycyjne/z chrzanem lub koperkiem
-wielowarzywna
-mizeria lub sałata ze śmietaną
– warzywa gotowane z masełkiem i bułką tartą
II Danie (jedno do wyboru)
– Zupa gulaszowa
– Strogonow drobiowy lub wołowy* doplata do pakietów ciepłych
– Flaki wołowe lub z boczniaków
– Zupa meksykańska
– Zupa porowa z mini kuleczkami mięsnymi
– Krem z białych warzyw z groszkiem ptysiowym
-Krem pomidorowy z paluszkami z ciasta francuskiego
Lub inna zupa z drugiego menu…?
III i IV Danie (Jedno do wyboru)
– Pieczony karczek w sosie własnym lub grzybowym kluski śląskie lub kopytka kapusta zasmażana
– Shoarma drobiowa, frytki, surówka, wielowarzywna
– Roladki wieprzowe z warzywami w sosie własnym kluski półfrancuskie, buraczki z koperkiem
– Pieczone udko z kurczaka lub szaszłyk wieprzowy, ziemniaki pieczone surówka z kapusty kiszonej
– Żeberko pieczone z sosem bbq lub pałka z kurczaka talarki ziemniaczane surówka z sałaty lodowej
lub inne danie do własnej kompozycji…?
V Danie (jedno do wyboru)
– Barszczyk czerwony + krokiet i pasztecik
– Barszczyk czerwony + pierogi
-Barszcz czerwony +ptysie z mięsem
– Żurek z kiełbasą i jajkiem
– Barszcz biały z biała kiełbasą
lub inna zupa …?
Przystawki wybieramy z drugiego menu -garmaż-przystawki