Pakiety- dania ciepłe

Ceny mogą ulec zmianie!!!

Oferta  dotyczy minimum  dla 10 osób

Jedno danie ciepłe czyli  obiad (zupa+drugie danie ,dwa mięsa na osobę) + 5 przystawek + 2 sałatki =  100 zł od osoby

Dwa  dania ciepłe + 6 przystawek+ 2 sałatki =  120 zł od osoby

Trzy dania ciepłe  +7 przystawek + 2 sałatki  =  140zł od osoby

Cztery dania ciepłe  +8 przystawek+ 2 sałatki=  160zł od osoby

Pięć dań ciepłych +8 przystawek + 2 sałatki =  180zł od osoby

Ceny od osoby na komunie 160zł !!!

Płatne dodatkowo ciasto 10 zł od osoby(150 g)  i owoce 15 zł od osoby(150g).

Obsługa kelnerska dodatkowo płatna w zależności od zamówienia i ilości godzin.

Dowóz dodatkowo płatny w zależności od zamówienia oraz miejsca dostawy.

Obiad

Zupa (jedna do wyboru)

– Rosół z makaronem

– Pieczarkowa z grzankami lub makaronem

– Krem z zielonego groszku i brokuł

– Krem z dyni z prażonymi migdałami * 2zł dopłata od osoby

– Bulion z kołdunami i warzywnym julienne * 3zł dopłata od osoby

lub inna zupa z drugiego menu …

Mięsa (cztery rodzaje do wyboru, dwa mięsa na osobę)

– Tradycyjny kotlet schabowy

– Kieszeń ze schabu z pieczarką i serem

– Stek wieprzowy z warzywami lub cebulką

– Zraz wieprzowy w sosie własnym

– Kotlet mielony lub z pieczarką

– Kolet de volaille (masło, natka pietruszki)

– Filet drobiowy z ananasem i serem

– Roladka drobiowa z szynką i serem

– Zawijas drobiowy ze szpinakiem i serem

– Roladka drobiowa z brokułami i serem

– Bryzol drobiowy w jajku

Lub inne mięsa z drugiego menu…?

mięsa

Dodatki do wyboru (dwa rodzaje)

– Ziemniaki z koperkiem

– Ryż z warzywami

– Kluski półfrancuskie

-kluski śląskie

-kopytka

-Ziemniaki pieczone

– frytki

– Kasza +sos

Surówki (trzy do wyboru powyżej 30 osób)

– z kapusty białej

– z kapusty czerwonej

– z kapusty pekińskiej

– z marchewki i jabłka

– z pora i jabłka

– buraczki tradycyjne/z chrzanem lub koperkiem

-wielowarzywna

-mizeria lub sałata ze śmietaną

– warzywa gotowane z masełkiem i bułką tartą

II Danie (jedno do wyboru)

– Zupa gulaszowa

– Strogonow drobiowy lub wołowy

– Flaki wołowe lub z boczniaków

– Zupa meksykańska

– Zupa porowa z mini kuleczkami mięsnymi

– Krem z białych warzyw z groszkiem ptysiowym

-Krem pomidorowy z paluszkami z ciasta francuskiego

Lub inna zupa z drugiego menu…?

III i IV Danie (Jedno do wyboru)

– Pieczony karczek w sosie własnym lub grzybowym kluski śląskie lub kopytka kapusta zasmażana

– Shoarma drobiowa, frytki, surówka, wielowarzywna

– Roladki wieprzowe z warzywami w sosie własnym kluski półfrancuskie, buraczki z koperkiem

– Pieczone udko z kurczaka lub szaszłyk wieprzowy, ziemniaki pieczone surówka z kapusty kiszonej

– Golonka  lub pałka z kurczaka talarki ziemniaczane surówka z sałaty lodowej

lub inne danie do własnej kompozycji…?

V Danie (jedno do wyboru)

– Barszczyk czerwony + krokiet i pasztecik

– Barszczyk czerwony + pierogi

-Barszcz czerwony +ptysie z mięsem

– Żurek z kiełbasą i jajkiem

– Barszcz biały z biała kiełbasą

lub inna zupa …?

7